Om oss

När Nordvalvet först grundades under 1990-talet, med det fullständiga namnet ”Nordvalvet Bygg och Fastighet AB”, riktade företaget sig åt ett annat håll än ventilation. Men det till trots lade grunden för det vi är idag – Nordvalvet AB.

Nordvalvet AB blev till då nuvarande VD, grundarens son, fick möjligheten att ta över företaget i mitten av 2000-talet och gick in med visionen att rikta företaget mot sin egen spetskompetens – ventilation. Nordvalvet Bygg och Fastighet AB fick en nystart, döptes om till Nordvalvet AB, och blev ett renodlat ventilationsföretag. Under åren som gått har Nordvalvet AB vuxit sig större och är nu välkänt namn i branschen. Ett konkurrenskraftigt ventilationsbolag med stor erfarenhet och som ständigt är i framkant inom sitt område.

Vi tror att kunna leverera service på högsta nivå skapas genom samarbete, ha roligt tillsammans och viljan att utvecklas. Vår konkurrenskraft består inte bara av en affärsidé och tekniska lösningar. Det är våra medarbetares engagemang som gör skillnaden.

-Martin Åhs, VD